Blogger news

الجمعة، 22 يونيو 2012

طاجن اللحــم بالبصـــل والفلفــــل

4:20 م


طاجن اللحــم بالبصـــل والفلفــــل


 



 

المقاديـــــر



كيلو لحم


ثمرة بصل


3 فصوص ثوم مهروس


مقدار زيت -سمن


مقدار ملح -فلفل-كمون بهارات


الطريقــــــــه


أول حاجة نجهز اللحمه ونغسليها كويس و معلقه سمن بلدى وتشوحى اللحمه لحد ما لونها يتغير وبعد كدا تضيفى البصل المفروم


و حسب رغبتك ف كميه البصل حسب كميه اللحمه اللى عندك


وتقلبى البصل مع اللحمه كويس لحد مايدبل شويه


الطريقـــــــــــه


تجيبى فصين توم مدقوق وتحطيهم على اللحمه والبصل وتقلبى


وكل دا على نار هاديه من اول ما تحطى اللحمه ف السمنه لحد ماتحطى فصين التوم تفضل النار هاديه مع التقليب
وكل اما اللحمه تتشرب من ميتها تزودى شويه ميه صغيرين


شويه بشويه عشان اللحمه متبقاش زى المسلوقه لو حطتلها ميه كتير


وبعد كدا تضيفى الملح والفلفل الاسود وبهاارت اللحمه وتقلبى لحد ما اللحمه تستوى كويس أوووووى



وصحتييييييين ^_^


 

 

0 التعليقات:

إرسال تعليق